In Park Atlantis® beschikken we over meerdere types van appartementen: studio's voor 2 personen, gelijkvloerappartementen met aparte slaapkamer voor twee tot 4 personen, appartementen met 2 slaapkamers voor 4 tot 8 personen, appartementen met privétuin, ...

Via ons formulier kan U ook direct boeken in de residenties Acacia, Orchidee of Dahlia van Park Atlantis en dit zonder tussenkomst van een verhuurkantoor.

De appartementen in Acacia en Orchidee hebben een oppervlakte van 40 M2 en beschikken over een woonkamer, een slaapkamer met dubbel bed en een aparte badkamer.

De residentie Dahlia is voor velen dank zij de gezellige binnentuin de meest charmantste residentie. Deze appartementen hebben de beschikking over ongeveer 70 M2 en omvatten naast een keuken, geschikt tot 8 personen, over een ruime living van ongeveer 25 m2 met een salon in L-vorm, waarin een volwaardig bed is ingebouwd. Er is een slaapkamer met 2 stapelbedden geschikt voor 4 personen en een tweede slaapkamer met een dubbelbed van 160 cm. Er zijn twee kleine badkamers met douche, toilet en wastafel.

Onze hoekappartementen hebben een klein tuintje. Deze formule is zeer economisch, omdat de appartementen kunnen worden gedeeld door twee gezinnen. Verschillende appartementen kunnen naast elkaar worden gehuurd en hierdoor ontstaan mogelijkheden voor verhuur aan groepen.

Op de tweede verdieping van deze residentie zijn er kleine studio's (oppervlakte +/-28m2) voor 2 personen te huur die beschikken over een living met keukenkast en een aparte slaapkamer met badkamertje (douche, lavabo en aparte WC).

Meer informatie kan vrijblijvend worden bekomen via onderstaand aanvraagformulier.

Gewenst type appartement :  
Studio Dahlia - 2 personen
Acacia / Orchidee- 2/4 personen
Dahlia appartement - 4/8 personen
Gewenste periode :  
Van :
Tot :

Uw Naam * :
Voornaam :
E-mail adres verplicht * :
Telefoon :
Vragen of bijkomende opmerkingen :
 
Geef de tekst van de afbeelding * :
Door gebruikt te maken van dit formulier aanvaardt u onze privacy- en gebruiksvoorwaarden.
 
www.locations-vacances-cote-belge.bewww.park-atlantis-holidays.bewww.atlantis-park.netwww.vakantie-links.bewww.vakantie-aan-zee.euwww.vakantieparken.bewww.vakanties-belgische-kust.bewww.park-atlantis.comwww.park-atlantis.bewww.park-atlantis.netwww.belgische-kust.euwww.urlaub-am-meer-belgien.dewww.vakantiezoeker.besites.google.com/view/parkatlantis/homepagewww.park-atlantis.infowww.atlantis-park.bewww.parkatlantis.bewww.littoral-belge.bewww.belgische-kust.netwww.parkatlantis.comwww.atlantis-holidays.bewww.parkatlantis.bewww.zeevakanties.bewww.locations-cote-belge.bewww.park-atlantis-aan-zee.bewww.atlantisdehaan.bewww.vakantieparkdehaan.bewww.zeevakanties.euwww.parkatlantis.nlwww.belgische-kust-vakanties.be
Privacy- en gebruiksvoorwaarden